Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media
maandag, 10 maart 2014 00:00

Het belang van mobiele websites

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Een groot deel van deze mensen is in bezit van een smartphone. Hiermee wordt natuurlijk niet alleen meer gebeld maar wordt veel meer mee gedaan. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om het web de bezoeken en dus ook uw website.

Het is dus van groot belang dat uw website voor de mobiele telefoon geoptimaliseerd is waardoor hij makkelijk te bezoeken is door uw doelgroep. Als uw website niet geoptimaliseerd is moet er op elke pagina ingezoomd worden om de tekst te kunnen lezen en valt er dus een groot deel van de website van het beeldscherm af. Als uw website geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik dan hoeft er niet meer in en uitgezoomd te worden en is de website gemakellijk in het gebruik.

Een website kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een mobiele website. Het is de standaard geworden in de webwereld. Heeft u nog geen mobiele layout? Bij mij bent u altijd verzekerd van een website met een duidelijke mobiele layout.