Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media
zaterdag, 15 augustus 2015 00:00

Nieuwe en snellere hosting bij Eddie Hamasaki

Eddie Hamasaki is verhuisd naar een nieuwe server. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van hiervoor. De websites op de nieuwe server (Vooral deze met een CMS zoals Joomla or Wordpress) draaien nu een stuk sneller.

 

 

Dit houd dus ook direct in dat uw website sneller laad en dat is ook belangrijk voor Google. Ook hoeven op deze manier uw klanten en bezoekers minder lang te wachten tot uw website geladen is en krijgen zo een fijnere web ervaring.
Ook zijn de websites gemakkelijk te onderhouden doormiddel van backups. Heeft u een website die regelmatig aantepast word bijvoorbeeld doormiddel van content of een blog? Dan kunt u er nu voor kiezen om hiervan regelmatig een back up te laten maken. Zo kunt u altijd uw inhoud terugzetten.
Ook heeft de nieuwe server minder downtime (Tijd dat uw website offline is ivm werkzaamheden of storingen) dan de vorige server. Dit betekend dat u het maximale uit uw website kunt halen en dat u vrijwel altijd online toegankelijk bent.

De nieuwe server komt met vele voordelen en dit alles voor dezelfde lage prijs die u gewend bent. Twijfel dus niet langer en vraag direct een offerte aan.