Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Eddie Hamasaki gaat verder onder Rex Media

Beste bezoeker,

Ik ben gestopt als freelancer onder de naam Eddie Hamasaki. Mijn bedrijf en alle werkzaamheden gaan verder onder de naam Rex Media.

U kunt ons online bezoeken op www.rexmedia.nl of langs komen in ons pand op Spuiweg 59 in Dordrecht

Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 078-7505844

Bezoek Rex Media

Grafisch design voor uw bedrijf

Huisstijlen, briefpapier, visitekaartjes en logos

Elk bedrijf heeft een eigen herkenbare huisstijl nodig. Deze huisstijl begint met een mooi en strak logo die makkelijk voor iedereen herkenbaar is. Dit kan varieeren van een herkenbaar icoon tot een naambeeld. Beide het icoon en het naambeeld hebben zijn eigen voordeel, vandaar dat ze ook regelmatig in combinatie van elkaar worden gebruikt.
Na dat uw logo is gemaakt is het natuurlijk belangrijk dat u een stijlvolle bijpassende huisstijl krijgt. Deze komt uiteraard in de zelfde kleuren als het logo zodat het een goede samenhang heeft. Deze huisstijl wordt zichtbaar in alles van visitekaartjes en briefpapier tot uw website en animaties.
Neem contact met mij op voor meer informatie, prijzen en een vrijblijvende offerte. Bekijk ook mijn porftolio.

Brochures, flyers en folders

Nadat uw huisstijl is gerealiseerd met een goed logo, briefpapier en visitekaartjes is het belangrijk om reclame te gaan maken. Natuurlijk is het internet een erg goed media hiervoor. Klik hier voor meer informatie over websites. Naast websites zijn brochures, flyers en folders goede media om reclame te maken voor uw bedrijf. Het is namelijk niet iets wat ze snel zien op de computer en vervolgens weg klikken maar iets wat ze in hun handen kunnen hebben, dus iets wat tastbare waarde met zich mee draagt. Brochures, flyers en folders maak ik gebasserd op uw bestaande huisstijl waardoor het een goede samenhang heeft met wat uw met uw bedrijf wilt uitstralen zodat het voor de doelgroep ook herkenbaar is.

Drukwerk en het realiseren hiervan

Heeft u iets door mij laten ontwerpen? Dan houd het hier natuurlijk niet mee op. Nadat het ontworpen is moet het natuurlijk ook gedrukt worden. Ook dit kan ik voor u regelen. Ik werk samen met goede drukkers die veel ervaring hebben met wat ze doen. Voor elk drukken geld, hoe groter de hoeveelheid, hoe lager de relatieve prijs. De kwaliteit van het drukwerk ligt erg hoog en omdat ik al met meerdere drukkers heb samen gewerkt weet ik waar de prijs en kwaliteit het beste is.

Overige grafisch vormgeef opdrachten

Naast een huisstijl, briefpapier, visitekaartjes, logos, brochures, flyers en folders maak ik natuurlijk nog veel meer. Ik heb veel ervaring in het maken van alles van simpele papieren artikelen zoals visite kaartjes tot canvas en T-shirt ontwerpen. Alles is bij mij mogelijk. Heeft u een specefieke aanvraag voor iets wat niet vaak gebruikt wordt? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en de prijzen.

Waarom grafisch design?

  • Strakke moderne vormgeving
  • Elke vorm en formaat mogelijk
  • Op de juiste manier opgemaakt
  • Ook bereikbaar buiten standaard werktijden
  • Snel resultaat
  • Passend bij uw doelgroep