Timmerbedrijf Leeflang

Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw

Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw zorgen samen voor de beste bouwwerkzaamheden. Zo kunt u bij Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw terecht voor verbouwingen, nieuwbouw, Renovatie en meubels.
De website gemaakt voor Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw moest natuurlijk hun werk laten zien. Al het werk wat hun in het verleden gemaakt hebben is duidelijk in categorieën opgedeeld en zo gemakkelijk in het gebruik. De bezoekers kunnen zo gemakkelijk en snel zoeken wat zij vinden om geïnteresseerd te raken in de projecten van Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw.

De website

Uiteraard is ook de website voor Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw responsive gemaakt. Tegenwoordig kan een website niet meer zonder een responsive design en dus ook de website van Timmerbedrijf Leeflang en R.R.A. Bouw kon dus niet achterblijven.
Omdat het belangrijk was dat de bezoeker altijd alles moet kunnen vinden is er voor de website een makkelijke structuur opgezet. Alle pagina's zijn strak opgemaakt om netjes over te komen.